A Kender összesküvés





Előszóban, mit tudunk a kenderről? Jaj ne egy szörnyű drog, ne beszéljünk róla, olyan csúnya dolog ilyenekről beszélni!
Francokat! Baromság az egész, egy újabb pénzéhes ember kitalációja!

Ahol a történet kezdődik

A marijuana NEM veszélyes! Nem károsító hatású az emberi testre és tudatra! A marijuana nem jelent veszélyt a publikumra, az emberekre. De veszélyt jelent valamire...

...olaj cégekre, alkohol, cigaretta vállalatokra, és egy csomó gyógyszert

árusító vállalatra. Érdekes út vezetett el addig, hogy a kender, marijuana-vá váljon.

Az igazat megvallva, a kendernek 25.000 féle felhasználása létezik-létezett (leginkább a második). Ételtől kezdve, festéken át, magától a vászonig, papírig. Még az autógyártásban is használják manapság! A műanyaggyártásról nem is beszélve, ráadásul a kenderféle műanyag természetes anyag, tehát teljesen környezet barát!

Minden 3,6 másodpercben valaki éhen hal. A kendermag a legtáplálóbb, és gazdaságilag legjobb megoldás arra, hogy a globális éhezésnek véget vessünk. Köszönhetően mindannak, hogy 80% koncentrációban fordulnak elő benne a "jó zsírok", e mellett protein, mind a nyolc aminosavval. Ráadásul megtalálhatók benne olyan savak, melyeknek köszönhetően csökken a koleszterin szint a szervezetben, s stabilizálódik.
Egyetlen hold kenderből ugyanannyi feldolgozatlan rost állítható elő, mint 4,1 hold fából. Hogy ez miért fontos? Mert ennek köszönhetően több papír állítható elő kenderből, mint fából, ráadásul, a kender irdatlan gyorsaságban megnő, így akár többször is kitermelhető, míg a fakitermelések nem csak erdőket, élettereket pusztítanak el, hanem azok kiirtásával visszavetjük a környezetet, s megváltoztatjuk a klímát, nem is beszélve a légszennyezésről.

Pár érdekes dolog a kenderrel kapcsolatban:

*A textil árúk 80%-a kenderből készült 1820-ig.
*1631-től az 1800-as évek elejéig kenderrel is lehetett adózni.
*Henry Ford első T-modellje kendermagolajjal ment, s maga az autó is kender alapú anyagokból készült! Az autó „kinőve a földből” kender-műanyag lemezekkel volt felszerelve, melyeknek 10-szer nagyobb az ütközés elleni védelme mint az acélnak.
Tehát, mi is történt?
Az embereket átverték, mégpedig csúnyán, csak hogy egy cég ne menjen csődbe, elásták a világ legegészségesebb növényének jó hírét, s kitalálták, egy szleng kifejezés hozzáadásával, hogy a kender, drog. Semmilyen, tudományosan bizonyított negatív hatása nincs, sem az elszívott „marijuana” változatnak, sem pedig a kender bármelyik alapanyagának, illetve készítményének, az emberi testre és lélekre!




0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése