Tüntetések és harcok világszerte - amiről a sajtó hallgat 1.rész

Amerika:

Már csaknem 1 hónapja tartanak a tüntetések Amerikában, ország szerte. A legismertebb valószínűleg a Wall Street elfoglalása, de a keleti parttól a nyugatiig a legtöbb várost megszállták az emberek, akik a demokráciáért, az emberi jogokért, a szabad sajtóért, de legfőképpen az 1% elit elnyomó diktatúrája ellen tüntetnek. Amerika már ébredezik.

Most már elmondható, hogy a cionista világsajtó el akarja hallgatni azt ami történik Amerikában. A hazai hírekben egyáltalán nem szólnak erről a mozgalomról. Lényegében csak azok tudnak erről valamit, akik a neten erősen kutakodnak.A cikkek szerint Obama azon dühöng, hogy a szakszervezetek és egy csomó híresség, filmesek és mások is csatlakoztak támogatásukkal a tüntetőkhöz.

Az emberek szinte minden városban lesátoroztak, és több hétre való élelmiszerük van. Az amerikai tüntetők lelkesen fogadták Egyiptom üdvözletét és tanácsait. (Mellesleg a módszert is Egyiptomból vették át.)

Az Al Jazeera videóban egy igen jó összeállítást mutatott be, hogy főleg az amerikai sajtó hogyan hallgatja el a hatalmas, országos tüntetéseket. És bemutatják a rendőri erőszakot is, valamint azt, hogy a zsidó sajtó mindenféle maszlaggal eteti a nézőket a tévékben, hogy ne kelljen beszámolni a valóságról.





A rendőrök a brutális erőszak alkalmazásától sem riadnak vissza

Itt élő képet láthattok a tüntetésről:



    Frissítés: 2011. Okt. 11. 
    Napokkal  ezelőtt a tütetők Washingtonban is megkezdték a tüntetést a kormányhivatalok előtt, most lecsapnak rájuk a rendörök. Egyelőre semmilyen hírben nem mondták még be ezt, a PressTV-n kívül, az amerikai oldalak mindenütt hallgatnak a fejleményekről.

    A Fehér Ház előtt is tüntettek. Az egyik táblán az van, hogy a FED, szövetségi banknak vége van, munkát adjanak és ne háborút csináljanak.









    Los Angeles
    Cleveland

      0 megjegyzés :

      Megjegyzés küldése