Jön az idei oltás szezon - A méreg gyárosok új taktikája

Ismét kezdődik az influenza szezon. A cél ismét minél több emberbe belefecskendezni a mérget, amitől jelentősen lassulhat az agyműködése, és mindenféle krónikus betegségek fejlődnek ki. Mert ugye minél kevesebb embernek kell majd nyugdíjat folyósítani, annál jobb! (Úgysincs pénz a nyugdíjkasszákban, már ki van onnan lopva az utolsó lyukas garas is. Ugye nem kell ezt is hosszasan magyarázgatnom...)

Idén viszont új taktikát választottak. Tanulva a H1N1 körüli botrányból, és a teljesen visszájára elsült félelemkeltési offenzívából, ezúttal egy teljesen más hozzáállással állnak elő. Idén nem lesznek erőszakosak. Inkább azt hangsúlyozzák mennyire egyszerű, és mennyire fájdalommentes az új mikrotűs megoldás! És milyen rossz az neked, ha hiányzol egy hetet a munkahelyedről...

No meg megnyitottak az oltóközpontok is, hogy miután a megnézted a tévében az agymosó reklámfilmjüket, vagy a fizetett híradó tudósításaikat, hogy mai napon éppen hány új influenzás megbetegedés volt, akkor lehetőleg ne kelljen egy orvossal se találkoznod, hanem egyenesen mehess az oltóközpontba, ahol egy sima nővérke is beadhatja neked a cuccot.
Jaj de nagyon nem lenne jó, ha véletlenül belefutnál egybe a sok orvos közül, akik ellenzik ezeket az oltásokat. Ugye?
Sokan vannak, elárulom, csak ők nem kapnak műsorperceket a televízió képernyőkön!

Hoztam nektek én is egyet: Dr. Lorraine Day több évtizeden át volt főorvos és most beszél nekünk a populáció redukciós programról. Az interjú még a sertésinfluenza előtt készült, de most is ugyanolyan aktuális. A program nem állt le, ó dehogy. Csak egy kis arculatváltásra volt szükség.

Teljes interjú (53 perc) itt: link
A lényeg (5 percben) itt: link

/pirospirula/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése