November 11 - Mi fog történni?

Újabb furcsa egybeesések lesznek a jövő héten. Két jelentős dátum is közeleg: 

11/9/11 és 11/11/11

Mint korábban már volt arról szó, várhatóan 2011. november 8-án érkezik a YU55 nevű aszteroida és közvetlen Földközelben fog elhúzni (ahogy ezen az animáción jól látszik).

A 2005 YU55-öt 2005. december 28-án fedezték föl az arizonai Tucson állomáson. Azóta megállapítást nyert, hogy az aszteroida 400 méteres, ezzel ez a legnagyobb azonosított objektum, ami 2028-ig a Föld közelébe kerül. Jelenlegi helyzetét megnézhetitek a NASA-nál itt! A gömbhöz hasonló alakú kisbolygó november 8-án kerül Földünkhöz legközelebb UT szerint 23:28-kor. (Sajnos távcsöves megfigyelésére nem lesz lehetőségünk, közelsége a tudomány számára azonban hatalmas lehetőség, ugyanis a földi radarok olyan felbontású képeket lesznek képesek készíteni, amire eddig nem volt alkalom. A 20 órás forgási idejű objektumról november 3-11 között folyamatosan rögzít adatokat a Goldstone radar.)
Még több infót találtok a Space.com oldalán.

Na ennyi volt a hivatalos bla-bla. Nem foglalkoznék vele, ha nem kaptam volna érdekes infókat.
A TÉNYEK

  1. November 8-9. - YU55 Aszteroida érkezése (NASA)
  2. November 9-10. - A történelem első teljes katasztrófa-riadója az USA egész területére.
  3. November 9-10. - Az UNESCO az egész Csendes-óceán térségére kiterjedő szökőár-riadót tart.

Részletek: Az amerikai katasztrófavédelem (FEMA) az egész USA területére kiterjedő teljes riadókészültséget tart 2011. november 9-én. Fényes nappal, csúcsidőben várható a riadó, mindenki értesülni fog a figyelmeztetésről.
Az oldalukon látható, hogy június 9-én került ki a tervezet (FEMA, FCC Announce Nationwide Test Of The Emergency Alert System).
Beleolvasva láthatjátok, hogy országos szinten földi és műholdas rádiók, TV-adók műsorát megszakítva 3percen keresztül riadó üzenetet fognak közvetíteni és első "bevetése lesz az EAS - Emergency Alert System-nek, melynek során az USA elnöke beszédet tud intézni azonnal az egész nemzethez. A NOAA, National Weather Service (Országos Időjárás Központ), kormányzók, állami és helyi védelmi hatóságok is részt vesznek a riadóban....Fontos, hogy a lakosság készítsen túlélő-készletet és tudja, mit kell tenni....mondják.
Másnap, június 10-ére elkészít a NASA egy tájékoztató videót saját dolgozói részére, hogyan készüljenek fel egy bekövetkező geofizikai katasztrófára.

És egy érdekes dokumentumot is mutatok, ami csak hab a tortán: Ugyanazon a napon az UNESCO az egész Pacifikus térségre kiterjedő Tsunami (szökőár)-riadót tart "Exercise Pacific Wave 11:  A Pacific-wide Tsunami Warning and Communication Exercise" néven. A teljes PDF dokumentum letölthető itt.

Persze ez csak belemagyarázás, de :
November 9th, 2011 =  11/9  or if you’re in Australia we’d write it as 9/11.

Ugye több kérdés is felmerül:

- Miért ez az egész USA-ra kiterjesztett riadókészültség?
(hasonló riadó volt a légierő számára az ominózus 2001. 9/11-én)
- Létrehozta a kormányzat a Ready.gov oldalt. Felkészülni? De mire?
- A Nov.9-10-én tartott cunami-riadó miért kapta a "hullám 11" nevet?  
Mert a nagy pacifikus hullám nov.11-ére várható ?
- Miért költözik a teljes CIA Denver-be, ahol az USA legnagyobb repülőtere és föld alatti bázisa található - amit a Szabadkőműves/Illuminati erők építettek ?

 
És még egy külön érdekesség, hogy az a nagy 11-11-11 dátum spirituális jelentőséggel bír, ugyanis ezen a napon (állítólag) galaktikus kapuk nyílnak meg, amikor a Föld teljesen belép a fotonövbe és létrejön egy dimenzióváltás, felemelkedés sokak számára.
Ennek jelei a furcsa, forrás nélküli hangok, amiket szerte a világban hallanak, a folyamatos földrengések, pólusok elmozdulása, ..megnövekedett UFO-tevékenység és rengeteg embernél magasabb tudati szint megjelenése, testen kívüli élmények, érzékelés kiszélesedése magasabb frekvenciatartományokba...stb.

vilaghelyzete.blogspot.com / Edward's blog

8 megjegyzés :

  1. Szerintem ha fog is valami változni, az a változás nem fogja felborítani az emberek életét pozitív irányba :S de ha mégis akkor az jó lesz :) E dátum után is ugyan úgy fog menni minden mint régen!

    VálaszTörlés
  2. látod a jövőt, v mi? O_o
    elég elhamarkodott egy héttel előtte mondani h úgyse fog történni semmi. majd meglátjuk. de tény, h az usa nagyon készülődik, és h egy benga aszteroida húz majd el mellettünk.

    VálaszTörlés
  3. Történni biztosan fog valami, csak ezt az emberiség nem fogja megérezni pozitívan :)

    VálaszTörlés
  4. már megint honnan tudod? -.-"

    VálaszTörlés
  5. Csak gondolom, ez egy megérzés :) Globális változás nem fog történni ebben biztos vagyok :)

    VálaszTörlés
  6. jól van, megérzéseid lehetnek. de hogy lehetsz bármiben is biztos? azt sem tudhatod előre, mikor fog beszakadni a talaj a lábad alatt, vagy mikor esik a fejedre egy cserép mikor kilépsz a házból.
    ha még ezeket sem tudhatod, hogy lehetsz abban biztos, hogy valami nem fog megtörténni?
    egy valamit jól jegyezz meg: OLYAN NINCS, HOGY "OLYAN NINCS"!!

    VálaszTörlés
  7. Tiszteletem!
    2 megjegyzésem lenne:
    1, Ugyanúgy nem fog történni semmi 11.-én, mint ahogy nem történt semmi Y2k-val kapcsolatban, és ahogy nem fog a Maja naptár lejártával sem. Csak túl van spilázva, fel van fújva! ( szerény véleményem szerint! )
    2, Eddy, neked nagyon durva üldözési mániád van :D. Amúgy csípem az oldalt, köszi érte, kellett már egy ilyen :)
    Bálint

    VálaszTörlés
  8. A felkészületlenség az első veszélyforrás.
    Te is elfogult vagy a sok kamu világvége meg a mittomén milyen dátumok miatt. arról ami a jövőben történik, nem tudhatsz semmit.
    Hívhatod üldözési mániának, vagy ahogy tetszik, de inkább a pontos és többségében megbízható intuícióimat követem mint a lebutított birka népséget.

    VálaszTörlés