Megerőstették, hogy Eisenhower találkozott földönkívüliekkel

Ufóhívők körében régóta ismert elmélet, hogy az USA 34. elnöke, Dwight D. Eisenhower titokban találkozott egy Földre látogató idegen civilizáció tagjaival. A volt elnökről köztudott, hogy személyesen hitt az idegenek létezésében, és elnöksége idején erősen támogatta az amerikai űrprogram fejlődését. Egy második világháború óta titkosított, és tavaly nyáron nyilvánosságra került dokumentum szerint a normandiai partraszállás idején Eisenhower Churchill-lel közösen döntötte el, hogy elhallgatják a katonák és a közvélemény elől az ufógyanús észlelésekről szóló jelentéseket.

Timothy Good, volt Pentagon- és amerikai kongresszusi tanácsadó most a tűzhöz igazán közel álló emberként erősítette meg a pletykákat a brit BBC2 tévéadó Optionated című műsorában. Good szerint – bár erre bizonyítékot nem tudott mutatni – 1954 tavaszán három alkalommal találkozott az elnök a földönkívüliekkel, az FBI néhány különleges ügynökének társaságában. Az idegenek kinézetre a klasszikus szürke-nagy szemű ufóképnek feleltek meg, és telepatikusan kommunikáltak az emberekkel. A titkos találkozók a légierő új-mexikói Holloman bázisán történtek, miközben a közvélemény úgy tudta, az elnök a szabadságát tölti Palm Springben.

Hogy miről beszélt az elnök az idegenekkel, azt Good sem tudta megmondani, de célozgatott arra, hogy más kormányok vezetői is kapcsolatba léptek a földönkívüliekkel az elmúlt évtizedekben. Timothy Good közismert ufókutató, hét könyve jelent meg az elmúlt 25 évben a témában, bár megdönthetetlen bizonyítékot egyikben sem mutatott be arra, hogy valóban a Földön jártak volna a földönkívüliek. Eredetileg egyébként hegedűművész, 14 évig játszott a londoni szimfónikusoknál, mielőtt a kormányok és titkosszolgálatok által eltitkolt ufójelenségek kutatására adta volna a fejét. Ufókutatói szerepben vett részt egyébként számos kongresszusi meghallgatáson, és az amerikai védelmi minisztérium is többször meghallgatta a véleményét. Sokan vádolják azzal, hogy rendszeres tévés szereplései és szenzációs bejelentései valójában csak reklámfogások a könyvei népszerűsítésére.

Index
A teljes történet megtalálható az alábbi oldalon:

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése