UFO Győr felett

Pulzáló fénygömb volt látható 2012. június 26-án, kedden este 21:20 és 21:45 között Győr városa felett. A jelenség egyik szemtanúja, miután észlelte a különös objektumot, a telefonjával két rövidebb videofelvételt is készített, melyeket a legnagyobb videómegosztó oldalra töltött fel.


Szimacsek Tibor, a felvétel készítője azt mondja, két hónapja költözött a folyók városába, azóta már másodszor látta a különös fényjelenséget, mindegyik alkalommal az esti órákban.
Fontosnak tartotta kiemelni - mielőtt bárki is a felvétel manipulációjával vádolná - hogy csupán azért készített két külön videót, mert attól tartott, hogy egy túl nagyméretű fájl elmentése gondot okozhat a telefonja memóriakártyájának.

Elmondása szerint a tárgy a déli égbolton volt látható, Győrből Pápa irányába, ami esetleg felvetheti, hogy talán az ott található NATO bázis egyik nagy C-17-es gépe lehetett, ám ezt határozottan cáfolta egy általunk megkérdezett, de névtelenséget kérő hivatásos katona, aki rendszeresen megfordul az említett bázis közelében és sokszor látott már fel- és leszálló, illetve az eget hasító katonai teherszállítógépeket. - Biztosan nem C-17-es volt, mert annak teljesen mások a fényei. A felvétel minősége nem túl jó, de egy rutinos szem ezen is könnyen kiszúrná, ha erről lenne szó. - válaszolta kérdésünkre. "Az égen egy-két felhő volt tapasztalható és nem vagyok csillagász, de úgy tudnám a helyzetét meghatározni, hogy a Holdtól kb. 90 fokra helyezkedett el. A mérete kb. a Hold egytizede lehetett, mozgása jól kivehető és lassú volt, miközben úgy tűnt, mintha forogna, a fénye pedig pulzált. Talán ahhoz tudnám hasonlítani, mint a gyertyaláng, amit fúj a szél." - mondta el portálunknak a szemtanú. A jelenség mintegy 20-25 percig volt megfigyelhető, és közben semmilyen különleges hangot vagy hanghatást nem lehetett hallani. Tibor azt is elmondta, hogy rajta kívül mások is látták a fénygömböt, "de nem pontosan ebben az időpontban. A jelenség húsz-huszonöt perc elteltével lassan és elhalványulva kiúszott az égről." - zárta szavait a videó készítője.



/paranormal.hu/ittvannak.hu/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése