Hétfőtől 'Közmeghallgatás a beismerésért' Washingtonban

Holnaptól öt napon keresztül a washingtoni Fehér Ház körzetében lesz a világon a legnagyobb az egy főre jutó UFO kutatók száma. Nem, sajnos még nem a földönkívüliek létezésnek beismeréséről szóló kormányzati sajtótájékoztatóra gyűlnek össze a világ minden részéről érkező szakemberek, de a rendezvény végcélja mindenképpen ez.

Április 29. és május 3. között, a washingtoni Sajtó Klub épületében kerül lebonyolításra a Stephen Bassett, amerikai UFO kutató és csapata, a Paradigm Research Group által hosszú hónapok szervezőmunkájával életre hívott ál-közmeghallgatás. Hétfőtől péntekig minden a földönkívüliekről fog szólni a Sajtó Klub épületének dísztermében, ahol az öt nap alatt összesen harminc órán keresztül kormányügynökök, pilóták, katonák fogják megosztani az idegenekről szerzett közvetlen tapasztalataikat az időközben ötről, hat fősre bővült meghallgató bizottság tagjaival, akik korábban egytől egyig képviselők voltak az amerikai Kongresszusban.


Stephen Bassett főszervező, a Huffingtonpostnak elmondta, a rendezvénnyel azt szeretnék elérni, hogy az Egyesült Államok kormánya vessen véget az évtizedek óta tartó folyamatos tagadásnak és ismerje be, az emberiség kapcsolatban áll az idegenekkel.

A meghallgató egykori képviselők közül ötöt korábban már bemutattunk, hozzájuk csatlakozott most Roscoe Bartlett, aki Nyugat-Maryland egyik körzetének volt a szenátora húsz éven át, egészen tavaly novemberig. Bartlett elmondta, ugyan két évtizedes politikai pályafutása alatt, soha nem találkozott olyan irattal, amely egy földönkívüliekkel kapcsolatos kormányzati összeesküvésre utalt volna, ennek ellenére mindenre nyitottan fog hétfő reggel odaülni a szemtanúk elé.

"Hatalmas univerzumban élünk, ezért meglehetősen nagyképű és arrogáns hozzáállás lenne azt feltételezni, hogy rajtunk kívül nincs értelmes élet benne" - mondja Bartlett, aki számára egyáltalán nem új terep a világűr, hiszen 2000 és 2006 között tagja volt a Képviselőház Űr- és Légügyi albizottságának is.

"A meghallgatók kiválasztásánál egyáltalán nem volt szempont, hogy higgyenek a földönkívüliek létezésében" - mondja Stephen Bassett főszervező. "Valójában ez a kérdés soha nem is merült fel közöttünk az egyeztetések során. Az ő dolguk az lesz, hogy kérdésekkel bombázzák a szemtanúkat, ezen kívül pedig egyetlen elvárásunk van feléjük, hogy mindvégig maradjanak objektívek".

"Bartlett tökéletes választás ebbe a meghallgató bizottságba. Az eddigi munkássága a feladathoz pont ideális és úgy vág az esze, mint a borotva, úgyhogy nagyon örülünk, hogy sikerült őt is beszerveznünk" - mondja Bassett

A hat képviselő egyébként fejenként 20.000 dolláros (kb. 450.000 ft.) tiszteletdíjban részesül az öt napos munkáért, a rendezvény teljes költségvetése pedig mintegy 600.000 dollárra (kb 13.500.000 ft.) rúg, amely összeg egy eddig meg nem nevezett "nagylelkű adományozónak” köszönhetően már egy ideje a szervezők rendelkezésére áll.

"A helyzet az, hogy jóval több volt szenátor szeretett volna eljönni, de a büdzsénk sajnos véges" - mondja Bassett, akinek csapata hétfő reggeltől péntek délutánig, megállás nélkül forgat a rendezvényen, amelyből az ígéretek szerint 2014 elejére elkészülhet egy hosszabb dokumentumfilm. Ez a tervek szerint az események fogadtatását és a rendezvény utóéletét is bemutatja majd.

/ittvannak.hu/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése