Óriási mennyiségű vegyszert szórnak a légkörbe Magyarország felett

Az elmúlt napokban Magyarország felett nagy mennyiségű chemtrailokat lehetett megfigyelni. A jelenség pontos háttere máig sem ismert, csak a bennfentesek számára. tény azonban, hogy valamilyen okból június második hetében jelentős mennyiségű vegyi anyagot szórtak szét.

Ha bárki feltekint az égre akár ma, akár holnap, láthatja, hogy az égen lévő kondenzcsíkok nem tűnnek el, hanem sokáig szétterülve megmaradnak az égen. A meteorológusok cáfolják a vegyi anyagokkal kapcsolatos híreszteléseket, azonban többen megkérdőjelezik a jelenség normális voltát, még azok is, akik komolyabban el vannak mélyülve az időjárás és légköri jelenségek fizikájában.



Feltehetjük a kérdést, hogy mi az oka ennek az óriási méretű vegyi permetezésnek? Negatív vagy pozitív szándék áll emögött? Több független amerikai laboratóriumi vizsgálatok egyértelműen kimutatták, hogy mérgező anyagok vannak a kondenzcsíkokban. Ha mindez igaz, akkor passzív népirtásról beszélhetünk. Egy olyan folyamatról, melynek célja a népességszám csökkentése. Ezzel kapcsolatban azonban további kérdések is felmerülnek: akik végzik a permetezést, ők miért nem félnek a káros anyagok következményeitől? Vajon a kormányunk és a többi ország kormánya mennyit tud erről a jelenségről? Mennyire van beavatva a miniszterelnökünk és a honvédelmi tárca a jelenség hátterébe? Egyáltalán milyen gépek lehetnek ezek?


Nyilvánvaló, hogyha elrepülnek a fejünk felett, akkor rendelkezniük kell engedéllyel, így akár azt a következtetést is levonhatjuk, hogy amerikai, NATO vagy valamilyen egyéb nemzetközi szervezet repülőgépei lehetnek. További érdekes kérdés azonban, hogy miért éppen nyáron, nagy melegben történnek ezek az akciók? Vagy előfordulnak télen is, csak akkor nem annyira feltűnőek? Több hazai híroldal több száz képet mutatott be és mutat be a napokban is az olvasóktól, melyeken az ország szinte minden tájáról megfigyelhető chemtrailek szerepelnek.


Szerkesztőségünk több tagja is megfigyelt egy másik szembetűnő jelenséget: többször látni az égen normál kondenzcsíkot, és mellette a chemtraileket, így össze lehet hasonlítani a kettőt: az egyik szinte azonnal eltűnik a levegőben, a chemtrail csíkok pedig sokáig ottmaradnak.



A jelenséget megfigyelhetjük minden nap. A válaszokra azonban várni kell. És talán soha nem derülnek ki.

/paranormal.hu/

2 megjegyzés :

  1. Már miért ne derülne ki? Valaki csak tudja, kinek a repülői szállnak fel és miért!!!

    VálaszTörlés
  2. Az Easy Jet nevű utasszállító gépek is benne vannak a fémporok szórásában.
    Ha nem volna korrupt kormányunk, azonnal a földre kényszerítenék az ilyen szennyezést szóró gépeket, ott aztán ki lehetne vizsgálni, mit és kinek a megbízásából szórnak.

    VálaszTörlés