Pozsonyban is észlelték a hátborzongató hangokat

Szörnyfilmbe illő hangokra ébredhettek a pozsonyiak szerdáról csütörtökre virradó éjszaka – írta a TVnoviny portál, amelynek olvasói felvételt is küldtek a hangokról.

A portál egyik olvasója közlése szerint hajnali 2.20-kor rögzítette a felvételt, amelyen a rémisztő zajok hallatszanak. A hangokat elsősorban Pozsony Főrév (Ružinov) városrészében lehetett hallani. “Azok a hangok olyan furcsák és erősek voltak, hogy arra gondoltam, egész Pozsonyban hallhatják. Kifutottam a balkonra. A hangok intenzitása egyre fokozódott egészen addig, hogy már úgy éreztem, a ház előtt történik valami. Majd egy percre csend lett, aztán még vagy ötször lehetett hallani és vége lett” – közölte az olvasó.

A hivatalos magyarázat szerint a zaj hőerőművekből érkezhetett, és a fűtési szezon kezdetén szükséges tevékenységeket jelezték. Jarmila Galandáková, a pozsonyi hőerőmű szóvivője megerősítette, hogy a hangok a pára nagy nyomással történű felszabadításakor keletkezhettek. Persze ez is csak egy feltételezés, ami nem magyarázza meg a többi rejtélyes hangot világszerte.

Egy másik magyarázat szerint, amely az UFO vonalat követi, a világunkat uraló földönkívüli betolakodók (melyeknek érdekeit a Rotschildok, Rockefellerek, az elit kormány és más titkos társaságok szolgálják) bizonyos külső okok miatt a hatalmuk fokozatosan gyengül, mialatt megpróbálják továbbra is félelemben tartani az emberiséget.

Ezért, hogy bebizonyísák, hogy minden az ő vezetésük alatt áll, nem csupán az égen mutatkoznak, hanem bizonyos hangokat használnak, melyek megmagyarázhatatlan módon keletkeznek és egyre erősebb a frekvenciájuk világszerte. Clintonville. Alabama, Georgia, Wisconsin államok. Kijev. Csupán pár hely a sok közül, ahol hallották ezeket a hangokat.

De mit jelenthetnek? Mire utalhatnak? Azok akik hallották, nem tudták megmagyarázni az eredetét csak hallgatták és megijedtek.

Lehetséges, hogy ezek a zajok egy küszöbön álló katasztrófa előjelei? Vagy inkább csak az a céljuk, hogy félelemben tartsák az emberiséget?

Vagy akár…az is elképzelhető, hogy egy számunkra felfoghatatlan galaktikus háború kezdődik?


paranormal.hu

7 megjegyzés :

  1. Beszarás :) Frászt kapnék ettől élőbe.

    VálaszTörlés
  2. Ez nem "az" a hang. Kivételesen igazat mondhattak a hatóságok, mert ez tényleg úgy hangzik mint a nagy nyomású gázok kiáramlása, nem a rejtélyes búgó hang.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem meg kísérteties a hasonlóság...az a fémes zörej teljesen egyezik. Tuti nem gázkibocsátás xD Nevetseges!

    VálaszTörlés
  4. Márcsak azért sem, mert a hangok minden irányban jelen vannak, vagyis nincs fellelhető hangforrás...ezek szerintem csak az atmoszférából érkezhetnek...Hogy oda ki juttatja ezeket az már egy másik történet...de mindenki tudja azt.

    VálaszTörlés
  5. Én mostanában állandóan atomháborúról, apokalipszisről, világvégéről meg hasonló dolgokról álmodok, és mindig nagyon élethűek ezek az álmok, ráadásul mindig a közeljövőben játszódnak. Valami készül.. van egy ilyen érzésem..

    VálaszTörlés
  6. Utóbbi hónapokban én is sűrűn álmodtam világvégés cuccokat, de pár hete nem.Hangok tényleg ijesztők :)

    VálaszTörlés
  7. Superman majd megment minket :DDDD
    Am szerintem sokan csak a folyamatos manipuláció miatt álmodnak erről. USA-Izrael vs Szíria-Oroszország, meg a média megfélemlítése a posztapokaliptikus filmekkel és újabb sorozatokkal. am megvan, hogy mostanában minden a világvégéről szól? Talán felkészítés, talán csak megfélemlítés.

    VálaszTörlés