A NASA terepjárója leguánt fényképezett a Marson

Az UFO-vadász “megkövesedett leguánt” vett észre a Marson – ezzel a címmel és idézőjelben közölte a hírt ma a Mirror.

Előtte a Fox News még csütörtökön címadásban arról tájékoztatott, miszerint a NASA Curiosity kiszúrt egy leguánt a Marson. Majd kiderült, mint írják, a Mars-járó rögzített egy fotót, amin egy olyan szikla látható, amelyik egy az egyben egy leguán (iguana) alakját formázza.

A leguán-hasonmás szikláról készült képet az UFO Sightings Daily tette közzé, miután a földönkívüli életben hívők a NASA archívumában több tucat képet átnézve rátaláltak a felvételre.

A weboldalt Scott C. Waring üzemelteti, aki, mint az UFO Sightings Daily bemutatkozó szövegéből kiderül, író, tanár és UFO-szakértő, s aki szerint nem ez az első ilyen “állat” a Marson. Az őt idéző The Canadian hírportálon az is olvasható, Waring állítja, hogy “mozogni” is látott már ilyen “sziklát”, aminek több fotón át követte az útját. “Találtam egy követ, négy fotón látszik, ahogy mozog, az ötödiken pedig már hűlt helye.”

Waring-nak meggyőződése, hogy van élet a Marson, csak az USA nem engedi hozzá a világ többi országát az információhoz, az oroszok által kibocsátott műholdakat is ezért lőtték ki – írja Waring az UFO Sightings Daily oldalon.

Korábban már beszámolt arról az UFO Sightings Daily, hogy egy patkány formájú kődarabot észlelt a Curiosity felvételén (ld. alábbi első fotó), illetve később egy gyíkhoz hasonló élőlényről is hírt adott Warring oldala (ld. alábbi második kép).


Sőt, addig az állításig is eljutott, miszerint elképzelhető, hogy a NASA visz fel a Marsra és enged szabadon állatokat a vörös bolygón.

Természetesen felmerül a kérdés, hogy Waring nem a pareidolia áldozata-e? (A pareidola olyan illuzórikus érzet, ami bizonytalan és véletlenszerű ingereket (többnyire hangokat vagy képeket) konkrétnak és tisztán kivehetőnek tüntet fel.) Azaz arról az ismert jelenségről van-e szó az ő esetében (is), amikor különböző formákat érzékelünk a körülöttünk lévő dolgokban vagy látunk bele a környező jelenségekbe (pl. arcot egy fatörzs mintázatában vagy felhőben).
Waring szerint előfordulhatnak hüllők a Marson, ugyanis egy kis méretű és szívós állatnak nagyobb esélye van ott az életben maradásra, Waring pedig abból indul ki, hogy földi körülmények között a leguánnak nincs nagy vízigénye, nedvesség- és táplálékigényét pedig a levegőből is képes biztosítani – a Mars főként széndioxidból álló légkörét tekintve érdekes a párhuzam. Igaz, legújabb kutatások szerint jelentős mennyiségben tartalmaz vizet a Mars talaja a Curiosity által vett minták elemzése alapján – ezt még amerikai kutatók a Science folyóiratban tették közzé.


A NASA ezidáig nem tájékoztatott arról, hogy lenne élet a Marson, de nyilvános archívumának legkitartóbb kezelője, Scott C. Waring addig is fáradhatatlan – az általa, jobban mondva, a NASA révén és a Waring által publikált-értelmezett képek eleddig is jelentősen megosztották a közvéleményt. Bár a férfi az oldalán azt írja, nem-hívőkből lesznek a hívők. Waring korábban az Amerikai Egyesült Államok Légierejénél szolgált, jelenleg van egy tajvani nyelviskolája.





/Forrás: Fox News, Mirror, agoracosmopolitan.com, mars.nasa.gov, ufosightingsdaily.com, Index, Wikipedia, hir.ma/

Ohkkey és most az én elgondolásom, még mielőtt valaki legyintve söpörné félre, "csak belemagyarázás, ilyen nincs" gondolatokkal.

Azok a NASA tudósok akik hajlandóak voltak beszélni mielőtt leváltották őket, azt nyilatkozták, hogy MINDENBEN hazudtak. Aki egy kicsit is figyel, látja, hogy a NASA űrkutatás egy vicc.
Miért olyan kizárt, hogy lennének megkövesedett állatok a Marson? Épp ott van a naprendszer legnagyobb vulkánja az Olympus Mons, ami valamikor a múltban már kitört. Pompeii-re emlékszik valaki? mit művelt a Pyroplast ár és a hamu az emberekkel pár pillanat alatt?
Megmutatom:

A Marson valaha virágzó élet volt,, ez ma már nem csak elmélet, majd kitörhetett az a szupervulkán és mindent vagy legalábbis az élővilág nagy részét elsöpörte. Pár élőlény a felszín alatt túl is élhette az erupciót. Talán pár növényfaj is regenerálódott, mert van víz a Marson. még ha csak a fagyott állapotot nézzük, időnként napközelbe kerül mikor a jég megolvad és elönti az északi területeket.
A hivatalos adatokban az áll, hogy a Mars légköre 1%-a a Földének, de akkor a képeken tiszta sötét eget kellene látni, és a csillagokat épp mint a Holdon. Tehát van egyfajta légköre, nem szükségszerű az oxigén az élethez, csak a sok szemellenzős (ál)tudós a Földi körülmények szerint következtet más bolygókra ami teljesen elfogadhatatlan és logikátlan dolog.

A Marson volt és jelenleg is van élet, akár bonyolultabb, értelmes élet is. Aki szerint nem lehetséges pár megkövesedett élőlény, az még szerintem is menthetetlen gondolkodásképtelen birka. Szebben nem lehet leírni.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése